EIZOhttp://www.eizo.de/

EIZO je japonska beseda za "sliko" in ime enega od vodilnih svetovnih proizvajalcev vrhunskih monitorjev.


EIZO razvija in proizvaja visoko kakovostne monitorje in zaslonske rešitve od leta 1968 za uporabo na visoko specializiranih področjih, kot so pisarne, zdravstveno varstvo, grafika / slikanje, kirurški prostori ter zračni prostor in video nadzor.

Vsakdo, ki govori o EIZO, govori o brezkompromisni kakovosti in izdelkih, ki navdušujejo z največjo zanesljivostjo, kakovostjo slike in ergonomijo.


EIZO je zato vodilno podjetje na področju inovacij in kakovosti v tehnologiji monitorjev. Temelj za to trditev so lastni raziskovalni in razvojni centri na Japonskem in v Nemčiji.


Za vse modele vam lahko ponudimo ustrezno opremo za barvno kalibracijo in vam le to na vašo željo tudi opravimo. Lahko vam ponudimo referenčne odtise in orodja za kontorlo uspešnosti kalibracije. Uprabnik lahko tudi sam preveri ali je bila kalibracija monitorja uspešna.

ARIS JABOLKO d.o.o., PE Saveljska cesta 61, Ljubljana, GSM: 040 397 527

www.aris-jabolko.si

info@aris-jabolko.si

EIZO FlexScan EV2785

akcijska cena brez DDV: 839,16€ (z DDV:1023,78€)

Promocija proizvajalca traja za dobave do vključno 31.12.2019


FlexScan EV2785: EIZO JE predstaviL nov 27-palčni 4K zaslon

S štirikratno Full HD ločljivostjo in minimalno velikostjo zaslona je nov zaslon idealen za profesionalna delovna okolja z več področij.

Z ločljivostjo Ultra HD z 3840 x 2160, FlexScan EV2785 zagotavlja odličen prikaz slik in besedila. Vrata USB-C zagotavljajo največje hitrosti prenosa in omogočajo polnjenje naprav, kot so prenosni računalniki in tablice - kompatibilen je tudi z novimi Apple MacBook Pro modeli.


Tehnični podatki

- 27 "UHD 4K monitor z velikim zaslonom in fino ločljivostjo s 163 ppi

- Priključna funkcija za tablične računalnike, prenosne računalnike in pametne telefone, zahvaljujoč USB 3.1 povezava tipa-C s signalnim kanalom DisplayPort in napajanjem do 60 watov

- Samo okvir ohišja 1 mm: super kompakten in ultra-eleganten dizajn

- Opcijsko v črni ali beli barvi ohišja

- Contrast 1.300: 1, svetlost 350 cd / m2, vidni kot 178 °

- Auto-EcoView, EcoView-indeks in EcoView-Optimizer za največje prihranke energije in optimalno ergonomijo

  1. -2 x HDMI in 2 x DisplayPort (en integriran v USB-C)


- pošlji povpraševanje

EIZO CG319X ColorEdge

EIZO je predstavil drugo generacijo svojega 31-palčnega 4K grafičnega monitorja, novega ColorEdge CG319X. Z vgrajenim senzorjem za kalibracijo in prednastavljenimi HDR prednastavitvami za HLG in PQ gama, je novi monitor idealen za profesionalno uporabo v video produkciji, fotografiji in drugih grafičnih aplikacijah.


Referenčni monitor za Video Post produkcijo

z ločljivostjo 4,096 x 2,160 pik, je CG319X idealen monitor za obdelavo vsebine DCI-4K zaradi svojega naravnega prikazovanja. Z barvnim obsegom DCI-P3 98%, impresivno globoko stopnjo črne barve in kontrastnim razmerjem 1500: 1 je CG319X optimiziran za profesionalno barvno selekcijo 4K vsebin.


Pripravljen na prihodnost: omogoča popolno integracijo v HDR workflow

CG319X ima prednastavitve za obe krivulji gama HLG (Hybrid Log Gamma) in PQ (Perceptual Quantization), uporabljeni v delovnem toku HDR. Idealno se integrira s HDR postprodukcijskimi poteki dela, kjer se resnično HDR običajno uporablja v zadnjem koraku, barvni razred, na monitorjih, kot so EIZO's ColorEdge PROMINENCE CG3145. Vsa prejšnja dela se izvajajo na monitorjih SDR, kot je na primer CG319X, ki je zaradi vgrajenih gama krivulj sposoben vizualno natančno reproducirati tonske gradacije HDR.


- pošlji povpraševanje

EIZO CG279X ColorEdge

Prvi ColorEdge s tipom USB-C! Na voljo od decembra 2018

Z ločljivostjo 2.560 x 1.440, CG279X zagotavlja jasno sliko.

Z 98% pokritostjo DCI-P3 barvnega prostora in 99% barvnega prostora Adobe RGB, omogoča povsem natančen in neizkrivljen pogled datotek, ki se obdelujejo.

Novi Color Edge CG279X je prvi Color Edge monitor s priključkom USB Type-C, ki je lahko na eni strani prenaša signal monitorja, in na drugi strani hkrati napaja vgrajen USB-Hub. Poleg tega ima CG279X DisplayPort, DVI-D, HDMI in štiri USB priključke.


Številne izboljšave v podrobnostih

Zahvaljujoč senzorju za kalibriranje, 16-bit LUT (Look Up Table), izredno natančnemu tovarniškemu umerjanju in elektronski podpori Digital Uniformity Equalizer (DUE), je lahko uporabnik prepričan, da dobi vedno prikazano popolno in pravo sliko svoje digitalne datoteke, Temu pomaga tudi kompleksni nadzorni algoritem, ki upošteva tudi dejavnike okolice, kot so zunanja in notranja temperatura monitorja, kar omogoča dosledno barvno prikazovanje po samo treh minutah.


Vgrajen kalibracijski senzor CG279X je bil še dodatno izboljšan v primerjavi s predhodnikom. Med ponovnim kalibriranjem je mogoče brez prekinitve delati na ne-barvno kritičnih aplikacijah. Funkcija validacije omogoča natančno merjenje in preverjanje monitorja kadarkoli, kar je še posebej pomembno pri predpripravi. Poleg tega CG279X nima vgrajenega ventilatorja in omogoča delo v prijetnem tišini.


Color Edge CG279X je prav tako kot njegov večji brat CG319X specialist za video postprodukcijo in pripravo za tisk.

Vnaprej nameščene prednastavljene krivulje za HLG in PQ gama že upoštevajo vedno večjo priljubljenost HDR vsebine. Običajno se uredi v postprodukciji potek dela ponavadi na SDR monitorjih in nato zaključno urejanje barv s pravimi referenčnimi monitorji HDR kot je ColorEdge PROMINENCE CG3145. V tem delovnem toku se ColorEdge CG279X odlično prilega s številnimi prednastavitvami za film. Zahvaljujoč True-Black-Panel, lahko CG279X prikaže bogate črne tone, tudi če gledate s strani, in doseže visok kontrast 1300:1.


- pošlji povpraševanje

Grafika*Foto*Videohttp://www.eizo.de/einsatzgebiet/foto-design-media/ueberblick-grafik-monitore/http://livepage.apple.com/shapeimage_6_link_0
Medicinahttp://www.eizo.de/einsatzgebiet/medizin/alle-anwendungsbereiche/http://www.eizo.de/einsatzgebiet/medizin/alle-anwendungsbereiche/shapeimage_7_link_0
Upravljanje barv in kalibracijahttp://www.eizo.de/praxiswissen/farbmanagement-kalibrierung/http://www.eizo.de/praxiswissen/farbmanagement-kalibrierung/shapeimage_8_link_0

minolta-color-analyzer

USB-C: en kabel za vse

EIZO FlexScan EV3285

akcijska cena brez DDV: 1065,12€ (z DDV:1299,45€)

Promocija proizvajalca traja za dobave do vključno 31.12.2019


FlexScan EV3285: EIZO JE predstaviL nov 31,5-palčni 4K zaslon

S štirikratno Full HD ločljivostjo in minimalno velikostjo zaslona je nov zaslon idealen za profesionalna delovna okolja z več področij.

Z ločljivostjo Ultra HD z 3840 x 2160, FlexScan EV3285 zagotavlja odličen prikaz slik in besedila. Vrata USB-C zagotavljajo največje

hitrosti prenosa in omogočajo polnjenje naprav, kot so prenosni računalniki in tablice - kompatibilen je tudi z novimi Apple MacBook

Pro modeli.


Tehnični podatki

- 31,5 "UHD 4K monitor z velikim zaslonom in fino ločljivostjo s 140 ppi

  1. -Priključna funkcija za tablične računalnike, prenosne računalnike in pametne telefone, zahvaljujoč USB 3.1 povezava tipa-C s signalnim kanalom

  2. -DisplayPort in napajanjem do 60 watov

- Samo okvir ohišja 1 mm: super kompakten in ultra-eleganten dizajn

- Opcijsko v črni ali beli barvi ohišja

- Contrast 1.300: 1, svetlost 350 cd / m2, vidni kot 178 °

- Auto-EcoView, EcoView-indeks in EcoView-Optimizer za največje prihranke energije in optimalno ergonomijo

  1. -2 x HDMI in 2 x DisplayPort (en integriran v USB-C)


- pošlji povpraševanje

USB-C: en kabel za vse