AUDIO in VIDEO komponente in sistemi

in-akustik

v naš prodajni program smo uvrstili produkte in-akustik GmbH & Co. KG, ki je med ostalim poznan po ”Black&White Reference” seriji vrhunskih kablov in konektorjev za povezavo audio in video opreme.

- pošlji povpraševanje

Za izbiro podstrani posameznega proizvajalca, kliknite na eno od zgornjih slik.

CANTON

ARIS JABOLKO d.o.o. je zastopnik vrhunskih nemških zvočnikov CANTON. Podjetje Canton Elektronik GmbH & Co. KG je bilo ustanovljeno leta 1972 in ima največji tržni delež v Nemčiji in je največji evropski ”Made in Germany” proizvajalec zvočnikov.

- pošlji povpraševanje

micromega M-One range

že več kot dve desetletji, je ime MICROMEGA sinonim za revolucionarno zasnovo, najboljšo kakovost, zvesto reprodukcijo zvoka in osupljivo preprostost.

- pošlji povpraševanje

micromega MO Range in My Range

že več kot tri desetletja, je ime MICROMEGA sinonim za revolucionarno zasnovo, najboljšo kakovost, zvesto reprodukcijo zvoka in osupljivo preprostost.

- pošlji povpraševanje

ARIS JABOLKO d.o.o., PE Saveljska cesta 61, Ljubljana, GSM: 040 397 527

www.aris-jabolko.si

info@aris-jabolko.si

Apple predstavlja novi 13-palčni MacBook Pro

Zaslon LED-backlit glossy widescreen 1440 x 900, 1.8GHz dual-core Intel Core i5, Intel HD Graphics 6000

128 GB SSD disk, 2x  USB 3, 1x Thunderbolt 2, MagSafe 2, SDXC card slot, 802.11ac Wi-Fi, Srebrna barva

Posodobljeni 13-palčni MacBook Pro ima zdaj novo Magic tipkovnico, ki je bila prvič predstavljena na 16-palčnem MacBook Pro in novemu MacBook Air. 13-palčni MacBook Pro zdaj prihaja s standardnim pomnilnikom 256 GB in vse do 4 TB z zaporednimi hitrostmi branja do 3,0 GB / s. Nova grafika uporabnikom omogoča tudi povezovanje s Pro Display XDR v polni ločljivosti 6K in prvič na 13-palčnem prenosnem računalniku Mac lahko kupci izberejo pomnilnik velikosti 32 GB, ki omogoča do 50 odstotkov hitrejšo zmogljivost pri urejanju slik v Photoshopu.https://www.apple.com/newsroom/2020/05/apple-updates-13-inch-macbook-pro-with-magic-keyboard-double-the-storage-and-faster-performance/