M-One ni samo integriran ojačevalnik, temveč okno v edinstveno glasbeno izkušnjo ...

Noben posamezni audio izdelek pred M-One ne prinaša toliko sodobnih funkcij v modernem izdelku v tako majhnem in elegantnem ohišju - izdelanim iz enega kosa aluminija.


Vsemu navkljub, so inženirji uspeli vključiti vse najnovejše priključke - Bluetooth aptX, LAN-omrežje 24bit/384kHz asinhroni, SPDIF koaksialni in Opto-AES 24-bitni/768kHz, USB asinhrono podpira DXD, DSD, DOP ..., Phono vhod MM / MC, analogni uravnoteženi in neuravnoteženi vhodi in DSP z avtomatsko korekcijo sobe (MARS).


M-One 100 je sposoben oddajati 2 x 100W @ 8 ohmov in 2 x 200W @ 4 ohmov. Kmalu se mu bo pridružil veliki brat, M-One 150 z močjo 150W @ 8 ohmov.


Vse v presenetljivo kompaktnem ohišju, ki je narejeno iz enega samega kosa aluminija.

To je absolutno inženiring - inženirski čudež!

ARIS JABOLKO d.o.o., Bognarjeva pot 44, Ljubljana, telefon: 040 397 527, 01 561 5000

www.aris-jabolko.si

info@aris-jabolko.si

M.A.R.S je prelomni elektro-akustični raziskovalni program, ki je bil razvit s strani Micromega inženirjev za vključevanje vseh parametrov vašega prostora z vašim M-One. Več možnosti bo na voljo in revolucionalni "Binaural" sistem je bil zasnovan tako, da še dodatno izboljša učinkovitost vaših slušalk.


Da bi omogočili stranki, da integrira M-One kot svojo notranjo opremo ali pa se prepusti svojemu individualnemu slogu, je M-One ohišje lahko prilagojeno želji kupca, saj so francoski obrtniki zagotovili skoraj neskončno izbiro barv in materialov, kot so usnje, ogljikova vlakna, … "Vse je mogoče"

Na voljo: Q4 2016

Značilnosti • Neto teža: 9 kg • Globina: 350 mm • Širina: 430 mm • Višina: 56 mm

MICROMEGA osnovni barvi:

MICROMEGA Premium barve:

MICROMEGA RAL lestvica: ohišje se izdela po izbiri kupca