BREZČASNA REFERENCE SERIJA. ZA VEDNO.

Reference 9 K je najmanjši član serije, vendar tudi kot samostojni zvočnik in brez pomoči velikih bratov dosega izredne rezultate.

Veliko pozornosti in truda gre v izdelavo telesa zvočnika Reference. Ukrivljeni lok, razkošna notranja ojačitev in močni večplastni laminat debeline do 50 mm, daje telesu izredno nizke vibracije. Nič ni dovoljeno, da izkrivljaja čistost zvoka.

ARIS JABOLKO d.o.o., PE Saveljska cesta 61, Ljubljana, GSM: 040 397 527

www.aris-jabolko.si

info@aris-jabolko.si

Die beste Canton aller Zeiten ist eine Sensation!

Zvočnik v Reference 1K razredu: za ta nemški paradni konj med zvočniki velja, da mu težko najdete par - in če ga najdete se to zgodi le redko. Najboljši Canton vseh časov, je senzacija!.”

To so zapisali v reviji AUDIO  TestNews_Reference_1K_AUDIO.pdf za Canton Reference 1K


Glasovno reprodukcija Canton Reference 1 K je diferencirano elegantna in polna jasne svežine. Nekaterim v žiriji je se je dozdevalo, da igra celo preveč brez napak. No, prav tako lahko nekdo tudi najboljše digitalne fotografije kritiziraja zaradi preveč ostrine.


Tudi ostali samostoječi zvočniki iz Reference serije: Reference 3 K, Reference 5 K in Reference 7 K, predstavljajo najvišji nivo Canton zvočnikov in ne pustijo odprtih nobenih želja

Popolnost v obliki in zvoku

Črna „Piano-Finish“

Bela „Piano-Finish“

Češnjev furnir „Piano-Finish“